Zamieszczone przez piotrek_os
[O2] Kodowanie - dużo fajnych opisów z zdjęciami i filmikami
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Cześć neck99.
Kilka pytań:
1. Czy w mojej Octavce można zmienić częstotliwości dla czujników tył/przód na 1/9 /radio Swing/?
2. Czy mogę mieć doświetlanie zakrętów zrobione na dziennych, gdy włączone są mijania? Dzienne są wtedy wyłączone automatycznie. Gdy włączone są dzienne /jazda dzienna/ nie ma doświetlania?
3. Światła stop jako przeciwmgielne. Czy jak świecą przeciwmgielne: tył, to czy przy zapaleniu się stopów one świecą mocniej czy wtedy nie widać tego, swiecą tak jak ORI?
4. Interesuje mnie też opcja sprysku refelktorów przy dłuższym przytrzymaniu.
Bo teraz to mam wir w zbiorniku spryskiwaczy :evil:
Się rozpisałem, ale proszę o odpowiedź. Z góry dzięki.
Komentarz
-
-
shado, nie robisz kodowaniem tylko adaptacją. Wchodzisz w modół parkowania. Tam masz adaptacja. Masz kanały od 0 w góre. 1 kanał to głośność tyłu drugi czestotyliwość tyłu kolejny głośnosc przodu i czwarty czestotliwoas przodu a ostatni to właczenia badz wyłączenie
bzyq_74,
1. pewnie tak sprawdz vagiem adaptacje
2. nie wiem moj sterownik nie obsługuje doswietlania wiec nie mam właczonego. Poza tym mam Xenony więc doświetlanie mi zbędne.
3. jak masz to właczone to jak nacisniesz stop sweci tak samo mocno jak byś miał właczone. Bardziej już nie bedzie Czyli nie widać o ile sie rozumiemy
4. możesz zmniejszyc czas lania o połowe. (jeszcze nie sprawdzałem wyłaczania tej opcji ze myje przy pierwszym spryskiwaniu po właczonej stacyjce oraz co piate uzycie spryskania)OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
bzyq_74,niestety nie mam miałem pozyczonego ale juz nie mam z ta oaosba kontaktuOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neck99shado, nie robisz kodowaniem tylko adaptacją. Wchodzisz w modół parkowania. Tam masz adaptacja. Masz kanały od 0 w góre. 1 kanał to głośność tyłu drugi czestotyliwość tyłu kolejny głośnosc przodu i czwarty czestotliwoas przodu, a ostatni to właczenia badz wyłączenie
Komentarz
-
-
pkacz, chyba nie bardzo :wink:OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez __atomek__Ma ktoś może kopie ten strony o kodowaniu z pierwszego postu, bo cos nie moge na to wejść
Roberta9/dokumenty/Octavia
Komentarz
-
-
No dobra panowie, jeż kiedyś o to pytałem ale nie mogę zaleś i chyba wcięło przy awarii, otóż mam sterownik : 3C0 937 049 AJ jako plik opisu jest podana podpowiedź 3C0-937-049.LBL po jego wczytaniu nie mam żadnych opisów ale mam też plik 3C0-937-049-30-H.LBL oraz 3C0-937-049-30-M.LBL rozumiem że te 30 to jest 30-to bit-owy sterownik a o co chodzi z tym H i M ?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz